Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Ρόκυ του Save the Strays Of Samos

Σε όλους είναι πια γνωστή η ιδιαίτερη αδυναμία που έχει η Ναταλία Γερμανού στα ζωάκια, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τ᾽ αδέσποτα. 

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται!» συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία και κάθε σαββατοκύριακο φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής της αδέσποτα με σκοπό να τους βρεί παντοτινό σπίτι.

Στην σημερινή εκπομπή είχε την χαρά να υποδεχτεί έναν υπέροχο σκύλο, τον Ρόκυ παρέα με την εθελόντρια του Save the Strays Of Samos, Μαρκέλλα Σαμαρά.

«Πόσο περήφανοι είμαστε για τις εθελόντριες μας στην Αθήνα που τρέχουν και διεκδικούν κάθε ευκαιρία προβολής που μας δίνεται! Ευχαριστούμε από την καρδιά μας την Natalia Germanou Official και το “Καλύτερα δεν γίνεται!” που εμφάνισε στο πλατό του τον Ρόκυ μας», γράφει με χαρά η φιλοζωική στην ανάρτησή της στο Facebook.

O δύο ετών Ρόκυ γεννήθηκε στο δρόμο, μεγάλωσε στο καταφύγιο, μπήκε στο πλοίο και ήρθε στην πρωτεύουσα. Ο κούκλος αυτός σκύλος, παρά το γεγονός ότι ήταν λιγάκι ντροπαλός, είναι πολύ φιλικός και εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες όπου τον αγάπησαν όλοι!

«Δεν είναι δυνατόν αυτό το πλάσμα να γυρίσει στο καταφύγιο», γράφει η Μαρκέλλα Σαμαρά.

Μάθετε περισσότερα για τον πανέμορφο Ρόκυ στο παρακάτω βίντεο:

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Ρόκυ και να τον υιοθετήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Save the Strays Of Samos

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ