Η Σέλμα Μπλερ, ο σκύλος υπηρεσίας της και ο Τζο Μπάιντεν τιμούν την επέτειο του «Νόμου για τους Αμερικανούς με Αναπηρίες» στο Λευκό Οίκο

Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2018, η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ έχει ταχθεί υπέρ των ατόμων με αναπηρία.

Από το 2021, έχει ένα πολύ καλό φίλο, τον Σκάουτ, ως σκύλο υπηρεσίας και στις 2 Οκτωβρίου, οι δυο τους συνόδευσαν τον πρόεδρο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για να τιμήσουν την επέτειο του «Νόμου για τους Αμερικανούς με Αναπηρίες» και του «Νόμου Αποκατάστασης».

Η Μπλερ περπατούσε με το μπαστούνι στο ένα χέρι, τον Πρόεδρο στο άλλο και το πιστό της Λαμπραντόρ στο πλευρό της. Η Μπλερ μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία σχετικά με την εμφάνιση συμπτωμάτων όταν ήταν μόλις επτά ετών και τη ζωή της με τον πόνο και την αμφιβολία μέχρι που τελικά διαγνώστηκε σε ηλικία 46 ετών.

Η Μπλερ αναφέρει ότι πάνω από 61 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα με αναπηρίες και πώς αυτοί οι νόμοι έχουν κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσουν την ίδια και τόσους άλλους όλα αυτά τα χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Ο Λευκός Οίκος μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο από την τελετή και αναφέρει: «Στις επετείους του νόμου για τους Αμερικανούς με αναπηρίες και του νόμου για την αποκατάσταση, τιμούμε την πρόοδο, που με σκληρούς αγώνες και νίκες κατέκτησαν οι υπέρμαχοι της αναπηρίας. Αυτοί οι νόμοι καθιστούν τη χώρα μας πιο προσβάσιμη, πιο δίκαιη και πιο ισότιμη, αλλά υπάρχει περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει. Η κυβέρνηση Μπαίνεν-Χάρις θα προστατεύσει τα δικαιώματα αυτής της κοινότητας και θα διασφαλίσει ότι το αμερικανικό όνειρο είναι για όλους, όχι μόνο για μερικούς.»

Από την πλευρά του, ο σκύλος της Σέλμα Μπλελ, Σκάουτ, δεν ήταν και τόσο γοητευμένος από την ομιλία της όσο το ακροατήριό της και αποφάσισε να βολευτεί και να πάρει έναν υπνάκο στο παπούτσι του στο παπούτσι του νέου του φίλου, Τζο.

Μπλερ
Φωτο whitehouse.gov

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White House (@whitehouse)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ