Σοκάρει το βίντεο κακοποίησης ζώου από μικρό παιδί στις Σέρρες – Το ένα κουτάβι δεν άντεξε το μένος και κατέληξε

Ένα πρωτοφανές και σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης κουταβιού από μικρό παιδί καταγράφηκε σε χωριού του Δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες.

Την καταγγελία έκανε η πρόεδρος του Φιλοζωικού  Συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Σερρών Ελένη Τζιαφέτα στην οποία έφτασε στα χέρια της το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει ένα μικρό παιδί να κακοποιεί ένα κουτάβι κι ένα άλλο παιδί να βιντεοσκοπεί.

Η κ. Τζιαφέτα ανέφερε στην ΕΡΤ Σερρών: «Μου έστειλαν το βίντεο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μετά από έρευνα που έκανα, εντόπισα την περιοχή σε χωριό του Δήμου Βισαλτίας και απευθύνθηκα στο Α.Τ. Νιγρίτας όπου έκανα την καταγγελία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις οικογένειες των παιδιών, του παιδιού που κακοποιεί το ζώο και αυτού που βιντεοσκοπούσε και στο χώρο βρέθηκαν τρία ζωντανά κουτάβια».

Το σκληρό βίντεο που δείχνει τις αποτρόπαιες πράξεις του παιδιού, καταργήθηκε.


Με νεότερη ανακοίνωσή της μέσα από την σελίδα του συλλόγου Εμμανουήλ Παππά, η κ. Ελένη Τζιαφέτα ενημέρωσε για την κατάσταση των κουταβιών.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι κατάφεραν να σώσουν τα τρία κουτάβια, καθώς το ένα δεν άντεξε την βάναυση κακοποίηση, ενώ δεν γνωρίζει τι απέγιναν τα υπόλοιπα.

«Σήμερα σώσαμε 3 “παιδιά” (τετράποδα) από το μένος και την κακία δύο παιδιών. Δυστυχώς για τα υπόλοιπα 4 κουτάβια ίσως να μη μάθουμε ποτέ τι απέγιναν», γράφει η κ. Τζιαφέτα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Εμμανουήλ Παππά χρειάζεται τη στήριξη σας. Χρειάζονται τροφές, αμπούλες, χάπια αποπαρασίτωσης.

«Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα ζώα που έχουν ανάγκη», συμπληρώνει.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελένη Τζιαφέτα με τα τρία διασωθέντα κουτάβια

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ