Σοκαρισμένοι εθελοντές με την τραγική εικόνα τραυματισμένης γάτας

Σοκαρισμένοι έμειναν οι εθελοντές του Συλλόγου Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» όταν αντίκρισαν μία γάτα βαριά τραυματισμένη στο μάτι.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανάρτηση του στο Facebook, μέλη περνούσαν εντελώς τυχαία από περιοχή του Μαραθώνα όταν άκουσαν ξαφνικά το γοερό κλάμα ενός νεογέννητου γατιού.

Όταν σταμάτησαν και το εντόπισαν, σοκαρίστηκαν με την θλιβερή εικόνα που αντίκρισαν αφού είδαν το γατάκι σε τραγική κατάσταση, εξαθλιωμένο και με βαρύ μολυσμένο τραύμα στο ένα μάτι.

Ο σύλλογος χωρίς δεύτερη σκέψη, μετέφερε το ζωάκι στον κτηνίατρο και ανέλαβε τα έξοδα του χειρουργείου και χωρίς καθυστέρηση έγινε άμεσα εξόρυξη του μολυσμένου ματιού με επιτυχία.

Σύμφωνα με ενημέρωση του φιλοζωικού συλλόγου, το γατάκι αναρρώνει στην κλινική: «Ευτυχώς προλάβαμε την μόλυνση στο άλλο ματάκι και ελπίζουμε σύντομα να ξεχάσει αυτά που πέρασε».

Τώρα οι εθελοντές Συλλόγου Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» αναζητούν φιλοξενία για τουλάχιστον 10 ημέρες για περίθαλψη και αποθεραπεία. «Το μωράκι περιμένει κάποιον να το δεχτεί σπίτι του , έστω και για λίγες ημέρες στοργής και ασφάλειας. Μην διστάζετε, θα σας το ανταποδώσει με τον δικό του τρόπο».


Πληροφορίες: Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ