Η συγκινητική επίσκεψη φιλόζωων στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο – Τα ζωάκια απόλαυσαν αγκαλιές και χάδια!

Από τις πιο γλυκές και συγκινητικές δράσεις της δημοτικής αρχής και των ανθρώπων του καταφυγίου του δήμου για τα αδέσποτα ζώα στο Δρέπανο, έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων και ήταν η επίσκεψη στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο.

Ο Δήμος Πατρέων, με την Αλεξάνδρα Δημοπούλου, Σύμβουλο του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη σε θέματα αδέσποτων, τον Γιώργο Κατσιμίγα, υπεύθυνο στο Καταφύγιο και εθελοντές των Φιλοζωικών Σωματείων: Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας, SAVE PATRAS STRAYS (SPS), Μαρία Πάτρας και Patras For All Animals Ioanna Yannakopoulou, καθώς και την Γεωργία Κτιστάκη, εκπαιδεύτρια – εθελόντρια, έχοντας μαζί τους μερικά κουταβάκια, αλλά και μεγαλύτερα σε ηλικία ζωάκια, επισκέφθηκαν τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Κωνσταντοπούλειου που έκαναν σαν μικρά παιδιά από την χαρά τους.

Η υποδοχή που είχαν πριν ακόμα φτάσουν στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, ήταν καταπληκτική.

Φωτο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Η Διευθύντρια, η υπεύθυνη ψυχολόγος, αλλά και άλλα στελέχη και εργαζόμενοι του Κωνσταντοπούλειου –που υποστήριξαν την συγκεκριμένη δράση- προϋπάντησαν ανθρώπους και ζώα, ενώ και κάποιοι από τους φιλοξενούμενους, έσπευσαν ανυπόμονα, να υποδεχθούν τα ζωάκια!

Τα αγκάλιαζαν τους μιλούσαν, έδειξαν τις γάτες που ταΐζουν στον κήπο τους και συμφωνήθηκε με τους επισκέπτες από να μεταφερθούν για στείρωση όσες δεν είναι στειρωμένες.

Φωτο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Τα ζώα από την πλευρά τους, αφέθηκαν στις αγκαλιές και απολάμβαναν κάθε λεπτό, κάθε χάδι!

«Η ζωή είναι εδώ και είναι για όλους, ανεξαρτήτου είδους. Υιοθετούμε το μήνυμα της Δημοτικής Αρχής και του Κώστα Πελετίδη: Όλοι για έναν και ένας για όλους», δήλωσε μετά την καταπληκτική αυτή εμπειρία η Αλεξάνδρα Δημοπούλου.

Φωτο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ