Συνάντηση της «Νέμεσις» με το κόμμα «Πράσινοι-Οικολογία» ενόψει των ευρωεκλογών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις», για το περιβάλλον, τα ζώα, το αντι-κυνήγι, στα πλαίσια των συναντήσεών της με τα πολιτικά κόμματα, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 με στελέχη του νέου κόμματος Πράσινοι-Οικολογία, που προήλθε από τη πολιτική ενοποίηση των δύο κομμάτων “Πράσινοι” και “Οικολογία”.

Έγινε αμφίδρομη ενημέρωση των στόχων και σκοπών των δύο φορέων, εντοπίστηκαν οι κατ’ αρχήν θέσεις που τους ενώνουν στα ζητήματα κυρίως των ζώων και του περιβάλλοντος και αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα της συνεχούς συνεργασίας, εν όψει και των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ως επιστέγασμα της συνεργασίας συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση Ημερίδας μέσα στην άνοιξη με θεματικές ομιλίες γύρω από το ζήτημα της συνεχούς καταστροφής της φύσης και του βασανιστικού θανάτου πλέον των 2.000.000 ζώων από τις τελευταίες πυρκαγιές και τις πλημμύρες αλλά και από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και παρεμβάσεις.

Από τη πλευρά τους παρόντες ήταν οι Ηλίας Γιαννίρης, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και η Ηλέκτρα Στροβολίδου και από τη Νέμεσις, οι Βαγγέλης Στογιάννης και Νατάσα Μπομπολάκη.

Μπορείτε να διαβάσετε τις προγραμματικές θέσεις τους ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ