Βίντεο: Μυστηριώδης γυναίκα κινείται ύποπτα έξω από γνωστή για την φιλοζωική της δράση εταιρεία

Ένα παράξενο περιστατικό φέρνει στο φως η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) με τις ύποπτες προθέσεις μιας γυναίκας έξω από το τουριστικό γραφείο «Marathon Travel», μία εταιρεία με σημαντική φιλοζωική δράση, στο Χαλάνδρι.

Το γραφείο ταξιδίων είναι γνωστό για την σωτηρία, θεραπεία και φροντίδα εκατοντάδων ζώων επί σειρά ετών αφού έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που λαμβάνουν φροντίδα και θεραπείες και σίτιση, και εκτός αυτού φιλοξενούνται στο χώρο δημιουργώντας τους ένα υπέροχο και μοναδικό τρόπο εργασίας.

Εκατοντάδες είναι τα ζώα που έχουν βρει φαγητό, νερό, περίθαλψη και ένα προστατευμένο περιβάλλον χάρη στη σημαντική εθελοντική τους προσφορά.

Ωστόσο σε κάποιους δεν αρέσει η δράση του συγκεκριμένου γραφείου στην οδό Μεταμορφώσεως αφού όπως αναφέρει η ΠΦΠΟ “έχει δεχτεί απειλή για τα ζώα που φροντίζει”.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 συνέβη κάτι παράξενο που τράβηξε την προσοχή του ταξιδιωτικού γραφείου προκαλώντας εύλογη ανησυχία για τις προθέσεις μίας γυναίκας αγνώστων -προς το παρόν- στοιχείων.

Σύμφωνα με την ΠΦΠΟ, η γυναίκα που έχει καταγραφεί από κύκλωμα παρακολούθησης με κουκούλα και μάσκα, προσέγγισε το χώρο με επικίνδυνες και απειλητικές προθέσεις.

Στο μέτωπο έφερε βιντεοκάμερα για να καταγράψει το χώρο, τα ζώα και να σχεδιάσει τις επόμενες επικίνδυνες κινήσεις.

Η ΠΦΠΟ αναφέρει ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη όπως ορίζει ο νόμος ενώ παρακαλεί πολύ για τη προστασία των ζώων και των φιλόζωων, όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ή με το Marathon Travel.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ