Δήμος Σουφλίου: Πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Σουφλίου ενεργοποιεί για το έτος 2024 το πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς πολιτών, οι οποίοι διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Σουφλίου και ανήκουν στις παρακάτω ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες:

1. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
2. ΑΝΕΡΓΟΙ
3. ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
4. ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ
5. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
6. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (έως και 10.000 ευρώ)
7. ΦΟΙΤΗΤΕΣ
8. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΙΜΝΙΩΝ (έως και 20.000 ευρώ)
9. ΚΥΝΗΓΟΙ

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία του Δήμου θα αφορά αποκλειστικά σε δωρεάν αιματολογικό έλεγχο, σήμανση, εμβολιασμό και στείρωση (η οποία συμπεριλαμβάνει ηρέμηση-νάρκωση).

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Σουφλίου καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα από σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εισοδηματικό κριτήριο για όλες τις κοινωνικές ομάδες, πλην των ιδιοκτητών ποιμνίων, είναι 10.000 ευρώ προσαυξανόμενο με 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις για το πρόγραμμα, υπάρχουν στο Γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Ανάπτυξης, κα Καραγεωργίου Βάγια, Δ/νση : Βασ. Γεωργίου 180 68400 Σουφλί, τηλ.: 25543 50121, e-mail:[email protected]


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ