Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έβαλε τον σκύλο του στη θέση του οδηγού για να αποφύγει το αλκοτέστ

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κολοράντο όταν έναν οδηγός προσπάθησε να αποφύγει το αλκοτέστ αλλάζοντας θέση με τον σκύλο του.

Όπως δημοσιεύει το BBC, όταν το περιπολικό σταμάτησε τον οδηγό του οχήματος στο Κολοράντο, ο οποίος έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, εκείνος προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να αποφύγει τη σύλληψη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αστυνομικός πλησίασε το αυτοκίνητο και παρακολούθησε την παράξενη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Ο άνδρας είχε αρχικά σταματήσει επειδή έτρεχε με ταχύτητα 84 χλμ/ώρα σε ζώνη με ελάχιστη ταχύτητα τα 48 χλμ, υπό την επήρεια μέθης.

«Ο οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του… καθώς ο αστυνομικός του πλησίαζε και παρακολουθούσε την όλη διαδικασία», ανέφερε το τμήμα σε ανακοίνωσή του.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε επίσης ότι “δεν οδηγούσε” το όχημα και προσπάθησε να ξεφύγει από τον αστυνομικό όταν ρωτήθηκε για την κατανάλωση αλκοόλ.

Δεν κατάφερε ωστόσο να πάει μακριά αφού συνελήφθη σε απόσταση 18 μέτρων από το αυτοκίνητο και του ασκήθηκε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντίσταση κατά της αρχής και υπερβολική ταχύτητα.

Όσο για τον σκύλο του, δόθηκε σε γνωστό του οδηγού για να το φροντίσει όσο ο ιδιοκτήτης του εκτίει την ποινή του στη φυλακή.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ