Η Νίκη ξεκίνησε να τρώει αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά – Κορυφώνεται η αγωνία

Το σκυλί που βρέθηκε σε τραγική κατάσταση, σκελετωμένο από την ασιτία στη Ζαχάρω Ηλείας, μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα, σε κλινική της Πάτρας και σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, τα νέα δεν είναι καλά.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Νίκη που έχει εξαντληθεί από την πείνα, μεταφέρθηκε στην εξειδικευμένη κλινική «Rio Vet» στην Πάτρα για περισσότερες εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η αντιπρόεδρος της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι» κ. Διονυσία Καλογεροπούλου Σεφερλή, οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν και όλοι προσεύχονται να ανταπεξέλθει.

«Προσευχόμαστε αυτά τα μάτια τα θλιμμένα να νιώσουν την χαρά, το παιχνίδι, το χάδι και όλα αυτά που έχει στερηθεί», αναφέρει στην ανάρτησή της πριν από λίγο.

Η κ. Καλογεροπούλου Σεφερλή ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές του, τις προσευχές του και την οικονομική του υποστήριξη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κτηνίατρο Δημήτρη Γαλάνη στον Πύργο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την Νίκη αλλά και όλο το προσωπικό της Rio Vet που ανταποκρίθηκε άμεσα και δίνει αγώνα για να την κρατήσει στην ζωή και να την κάνει πάλι σκυλί», γράφει.

Η κ. Διονυσία Καλογεροπούλου Σεφερλή θα ενημερώσει σύντομα μόλις έχει περισσότερα νέα για την κατάστασή της υγείας της Νίκης.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ