Πτολεμαΐδα: Γνωστό κατάστημα καφέ αφήνει σκυλάκι στο χώρο του για να προστατευτεί από τον καύσωνα

Οι γάτες και οι σκύλοι δεν ξέρουν πάντα τι είναι καλύτερο για αυτά και είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τα ζωάκια ασφαλή από τον καύσωνα.

Με τους καύσωνες να είναι ανυπόφοροι, το νερό και ο περιορισμός του χρόνου παραμονής σε υψηλές θερμοκρασίες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Όπως και εμείς, έτσι και τα σκυλιά και οι γάτες κι άλλα πλάσματα μπορούν να υποφέρουν από θερμοπληξία, οπότε η ενυδάτωση και η σκιά είναι το κλειδί.

Η παραμονή στην καυτή άσφαλτο είναι τόσο άβολη, που αρκετοί κάνουν ό,τι χρειαστεί να τα βοηθήσουν. Καταστήματα και καφέ ανοίγουν τις πόρτες τους για να βοηθήσουν τους τετράποδους φίλους μας που υποφέρουν.

Ένα λοιπόν ακόμα καφέ, δίνει το καλό παράδειγμα αφού υποδέχεται αδεσποτάκι στον κλιματιζόμενο χώρο του μαζί με δύο μπολάκια με νερό για να ενυδατώνεται.

Πρόκειται για το καφέ «Mikel» στην Πτολεμαΐδα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φιλόζωους η κοινότητα «Αδέσποτες Πατούσες Πτολεμαΐδας» στο Facebook γράφοντας στη λεζάντα μεταξύ άλλων ότι επιχειρήσεις όπως το «Mikel» Πτολεμαΐδας, που αφήνουν τα ζωάκια να δροσιστούν, τις αγαπάμε και τις στηρίζουμε λίγο παραπάνω.


Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

Τα ζώα της πόλης πλήττονται επίσης από τον καύσωνα όπως ακριβώς και εμείς..
Ψάχνουν νερό κ ένα σκιερό μέρος να ξεκουραστούν για να περάσουν την κάθε μέρα..
Ας κατανοήσουμε επιτέλους πως τον κόσμο μας τον μοιραζόμαστε όλα τα πλάσματα που υπάρχουμε πάνω σε αυτόν… υποχρέωση μας να βοηθάμε τον πιο αδύναμο. Πολλά μπράβο
στα καταστήματα όπως το Mikel Πτολεμαΐδας που αφήνουν τα ζωάκια να δροσιστούν, τα αγαπάμε και τα στηρίζουμε λίγο παραπάνω. Η καλοσύνη είναι μικρές καθημερινές πράξεις.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ