Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Γιάννης ψάχνουν τα αγαπημένα τους «Πλάνα με Ουρά» και δε μπορούν να τα δουν πουθενά

Στις 19 Οκτωβρίου, η Τασούλα Επτακοίλη ανακοίνωσε την λήξη της φιλοζωικής εκπομπής «Πλάνα με Ουρά» που προβαλλόταν μέσα από την ΕΡΤ2, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων από τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν πιστά. 

Περισσότερες από 65 φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις ζήτησαν με επιστολή τους την επαναξιολόγηση της απόφασης διακοπής της αγαπημένης εκπομπής από τον πρόεδρο και τον διευθυντή προγράμματος της ΕΡΤ, κοινοποιώντας την μάλιστα σε Πρωθυπουργό και υπουργεία.

Η εκπομπή που αγαπήθηκε τόσο πολύ από όλους τους φίλους των ζώων και του περιβάλλοντος στην Ελλάδα, εκτός από αγαπημένη συνήθεια, προέβαλλε με αξιοπρέπεια τον εθελοντισμό και την αξία του, τα οφέλη της συμβίωσης με τα ζώα, την ανάγκη του σεβασμού τους και την ουσία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου και επιπλέον παρουσίαζε το σημαντικό έργο ομάδων και οργανώσεων.

Αρκετοί ήταν και επώνυμοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη διακοπή της εκπομπής.

Μεταξύ αυτών και η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη η οποία μάλιστα ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής το 2020.

Με ένα Ιnstagram Story την Παρασκευή 3/11, η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της λαμπραντόρ Γιάννη. Στη λεζάντα η ηθοποιός έγραψε ότι ψάχνουν τα αγαπημένα τους «Πλάνα με Ουρά» και δε μπορούσαν να τα δουν πουθενά!

«Πώς γίνεται να μη βρέθηκε ούτε μια ώρα τη βδομάδα για μας; Στη χώρα μας, που ακόμα και σήμερα τα περιστατικά κακοποίησης και εκμετάλλευσης των ζώων είναι καθημερινά, η εκπομπή ήταν ένας μικρός φάρος ευαισθητοποίησης και αγάπης @tassoyla_eptakili. Περιμένουμε να την ξαναδούμε», καταλήγει.

Φωτο Instagram Story | smaragda_karidi_official

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ